5 råd til dig som skal købe et puslebord

Mors mave bliver tykkere og tykkere, der er noget der sparker indvendig I maven, og der er spænding I luften, fordi baby snart kommer ud og møder verden med et skrål!

 

Der er ingen tvivl om, at hvis du er førstegangsforælder, så er det lidt af en omvæltning at få et barn. Derudover er der hele del logistiske arbejde med at forberede, at baby kommer til verden. For det er de færreste forældre, som ikke forbereder sig grundigt og køber en hel masse babyudstyr, hvor de vil få brug for noget af det, og andet udstyr vil de ikke får brug for alligevel!

 

Når det kommer til puslebord, så er det en af de ting, som du ikke som sådan har brug for, når du får en baby. Men når det er sagt, kan det være en rigtig god idé at investere i et godt og robust puslebord alligevel. For man siger, at du kan regne med at skulle skifte ble adskillige 1000 gange i løbet af dit barns første par leveår!

 

Gode råd til dit nye puslebord

Hvis du følger rådene forneden, kan du få mere ud af dit puslebord!

 

  1. Sørg for at købe et puslebord, som er stabilt og robust. Læs også den komplette guide til pusleborde her. Sørg også for at investere i et puslebord, som kommer med hævede sider. Dette er vigtigt for sikkerheden, når du står ved puslebordet. Det forhindrer baby i at rulle over siderne og ned på gulvet.

 

  1. Overvej at købe et puslebord, som kommer med opbevaringsplads til de vigtigste pusle genstande. Med andre ord, så overvej at købe et bord, som har hylder eller skabsplads.

 

  1. Overvej, om du skal investere i en kommode, med en aftagelig pusletop, eller om du skal investere i et egentligt bord, som kun kan bruges til at skifte ble på.

 

  1. Vær opmærksom på, om dit puslebord kommer med en hynde. Det er nemlig ikke alle puslebord, som sælges med hynder. Med andre ord kan du risikere, at prisen i virkeligheden bliver højere, fordi du skal have en robust og skridsikker hynde med oven i købet.

 

  1. Endelig skal du sikre dig, at dit puslebord er fremstillet af en godkendt producent, som har de nødvendige sikkerhedscertificeringer til produkterne. Dette er normalt ikke et problem, hvis du har købt dit puslebord i Danmark eller i Europa.

 

Når du har købt et puslebord til din baby, kan du også overveje, om ikke det ville være dejligt med en slyngevugge til dit barns børneværelse. En slyngevugge har mange fordele frem for en traditionel vugge. Det kan du læse mere om andre steder på siden her.