Moonboon slyngevugge

Moonboon slyngevugge

Moonboon slyngevugge er en økologisk slyngevugge i 100% bomuld, fyldt med allergivenligt kapok. Det bløde stof af bomuld fyldt og madras fyldt med det allergivenlige kapok gør, at dit barn er sikret en optimal og komfortabel søvn.

Det er værd også at nævne at Moonboon slyngevuggen er GOTS certificeret, der betyder at produkter fra Moonboon er produceret af økologiske materialer med hensyn til miljøet.

Med en Moonboon slyngevugge får du derfor en slyngevugge i højeste kvalitet, der af flere er kåret til markedets bedste slyngevugge. Vi mener da også selv, at en Moonboon slyngevugge er blandt de absolut bedste slyngevugger på markedet. Mulighed for tilkøb af karmbeslag, stativ og loftophæng, samt af vuggemotor.

Specifikationer:

  • GOTS certificeret slynge i 100% økologisk bomuld
  • GOTS certificeret madras i 100% økologisk bomuld fyldt med 100% økologisk kapok
  • Tværpind i træ
  • Fjeder med sikkerhedsstrop
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 1 kg
  • Mål: 90 x 35 cm

Få din Moonboon slyngevugge på moonboon.dk

Moonboon slyngevugge

Mulighed for tilkøb af vuggemotor til slyngevugge

Moonboon har udviklet og produceret deres helt egen vuggemotor til slyngevugge, og som samtidig kan benyttes til stort set alle andre slyngevugger på markedet. Har du derfor allerede en slyngevugge og leder efter en vuggemotor, så er der sandsynlighed for at du kan benytte en Moonboon vuggemotor.

En vuggemotor er med til at forstærke slyngevuggens bevægelser, der giver en større tryghed og komfort for dit barn. Dertil er en slyngevugges bevægelser med til at styrke dit barns sanser, en effekt der øges med en vuggemotor.

Moonboon vuggemotor til slyngevugge er af mange kåret som den bedste i test, noget vi her på siden er helt enige i. En af markedets absolut bedste vuggemotorer, der både kan købes seperat, og som del af en samlet pakke med slyngevugge og vuggemotor.

Få din slyngevugge motor på moonboon.dk

Mulighed for tilkøb af ophæng til slyngevugge

Med Moonboon slyngevugge får du flere gode mulighed for ophæng af slyngevuggen, da du både kan tilkøbe karmbeslag, loftophæng og stativ til slyngevuggen. Du kan altså være helt sikker på, at du kan finde en løsning uanset dit behov.

Et loftophæng er en smart løsning i soveværelset eller stuen eksempelvis, så du alt kan have slyngevuggen tæt på hvor du opholder dig, uanset om det er i din seng eller i sofaen i stuen.

Et karmbeslag giver mulighed for at flytte slyngevuggen med rundt, da karmbeslag nemt kan tages af og på. Det gør et karmbeslag smart hvis du opholder dig i mange forskellige rum i løbet af dagen, eller hvis du har brug for at tage slyngevuggen med på besøg hos venner og familie.

Et stativ til slyngevugge giver også god mulighed for mobilitet, da stativet er meget nemt at flytte rundt på. Som noget ekstra fordelagtigt ved et stativ, får du muligheden for at tage stativ og slyngevugge med udenfor.

Få dit moonboon karmbeslag på moonboon.dk

Moonboon Sampak

Moonboon Sampak er en samlet løsning af Moonboon produkter, og hvor du både kan få en Sampak løsning med slyngevugge og vuggemotor, samt en sampak løsning med slyngevugge, vuggemotor og stativ.

Moonboon Sampak er derfor særligt velegnet til dig, der har behov for en komplet samling, og hvor du kan være sikker på at få dækket ethvert behov. Både slyngevugge, vuggemotor og stativ, hører til blandt markedets bedste produkter.

Få din Moonboon slyngevugge på moonboon.dk