Nonomo slyngevugge

Nonomo slyngevugge

Nonomo slyngevugge er en billig slyngevugge i høj kvalitet, der til prisen er en af de absolut bedste slyngevugger på markedet. Produceret i økologisk bomuld, med en madras fyldt med allergivenligt kapok, og med et stilrent og minimalistisk design, der passer perfekt ind i den nordiske indretning.

Tværpind gør det muligt at indstille bredden på slyngevuggen, så dit barn kan få fuldt udkig til hele rummet, eller at lukke til, så dit barn kan få mere ro til at slappe af, med mulighed for endnu tættere lukning med trykknapperne i fodenden.

Velegnet til dig der ønsker en fantastisk slyngevugge til en billig pris, med god komfort for dit barn, og med et stilrent design. Kommer også med mulighed for tilkøb af stativ og fastgørelsesanordninger. Med tanke på kvalitet og pris, er den Nonomo slyngevugge en af de bedste på markedet.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras i allergivenligt kapok
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng

Få din Nonomo slyngevugge på mammashop.dk

Nonomo slyngevugge

Nonomo tvilling slyngevugge

Er du en af de heldige der har fået tvillinger, tilbyder Nonomo også en slyngevugge for tvillinger. Slyngevuggen er produceret i 100% økologisk bomuld, og kommer med en madras i mikrofiber.

Designet på slyngevuggen er med tanke på et ergonomisk design, hvilket sikrer dine tvillinger endnu større komfort, når de sover eller slapper af i slyngevuggen. Designet er i en buet form, der er bedre for dine tvillingers ryg, hoved og krop, da slyngevuggen fordeler vægten mere jævnt.

I vores øjne den bedste slyngevugge for tvillinger på markedet, og der skal lyde en stor anbefaling herfra, hvis du leder efter en slyngevugge til dine tvillinger. Vores anbefaling bliver i øvrigt ikke mindre af, at slyngevuggen kommer til en rigtig fin pris.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras i mikrofiber
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng

Få din Nonomo tvilling slyngevugge på mammashop.dk

Mulighed for tilkøb af Nonomo Tipi stativ

Med et Nonomo Tipi stativ til slyngevugge, får du mulighed for ophæng af din slyngevugge hvor end du opholder dig, hvad enten du opholder dig i mange forskellige rum hele dagen, eller gerne vil have din slyngevugge med udenfor.

Nonomo Tipi stativet er nemt at samle og montere, hvilket også gør Tipi stativet praktisk at have med på tur, eksempelvis med i sommerhuset, eller på besøg hos familie og venner. Et stativ til slyngevugge i højeste kvalitet, med sikker og stabil støtte af din slyngevugge.

Få dit Nonomo Tipi stativ på mammashop.dk

Mulighed for tilkøb af fastgørelsesanordninger

Som tilkøb til en Nonomo slyngevugge kan du få vægophæng, loftophæng, samt karmbeslag til nem og praktisk ophæng i døråbninger. Tilsammen giver de forskellige fastgørelsesanordninger god mulighed for, at du kan få opfyldt ethvert behov.

Et loftophæng kan være smart og praktisk til soveværelset eller stuen, så du altid kan have dit barn og slyngevugge tæt på dig, uanset om du opholder dig i sengen i soveværelset, eller i sofaen i stuen.

Få et loftophæng til din Nonomo slyngevugge

Karmbeslaget er smart og praktisk hvis du opholder dig i mange forskellige rum, og har brug for at have din slyngevugge med dig rundt. Karmbeslaget til slyngevuggen er nemt at sætte op og tage ned, og det er derfor hurtigt at skifte rum med din slyngevugge med et karmbeslag.

Få et karmbeslag til din Nonomo slyngevugge

Et vægophæng er fordelagtigt hvis pladsen er trang, eller du på anden vis er forhindret i ophæng i loftet eller døråbninger. Velegnet som ophæng ved siden af sengen i soveværelset, eller sofaen i stuen.

Få et vægophæng til din Nonomo slyngevugge