Nature Sway slyngevugge

Nature Sway slyngevugge

Nature Sway er en elegant og stilren slyngevugge, der vil sikre dit barn en høj grad af komfort, når dit barn sover eller slapper af sin slyngevugge. Produceret i 100% bomuld, og med et medfølgende karmbeslag, der gør slyngevuggen nem at hænge op efter behov.

Slyngevuggen hænges i en kæde med tilhørende fjeder, der får slyngevuggen til at bevæge sig mere. Det er med til at øge dit barns tryghed og komfort i slyngevuggen, og er samtidig med til at udvikle dit barns sanser.

Et oplagt valg af slyngevugge til dig der opholder dig i mange forskellige rum, eller er meget ude af huset, og gerne vil have din slyngevugge tæt ved dig. Slyngevuggen er nem at hænge op i døråbninger med det medfølgende karmbeslag, og kan derfor nemt flyttes rundt fra rum til rum, eller tages med på besøg hos familie og venner.

Specifikationer:

  • Slyngevugge i økologisk bomuld
  • Madras
  • Tværpind
  • Kæde med fjeder til ophæng
  • Karmbeslag
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 2,5 kg
  • Mål: 90 x 30 cm

Få din Nature Sway slyngevugge på mamamilla.dk

Nature Sway slyngevugge

Mulighed for tilkøb af stativ til slyngevugge

Med et stativ til slyngevugge opnår du endnu mere frihed med din slyngevugge, da et stativ giver nem mulighed for at have din slyngevugge med dig rundt, uanset hvor du befinder eller opholder dig, eller hvor du skal hen på tur.

Skifter du meget rum i løbet af dagen kan du nemt og hurtigt flytte stativet med rundt, så du altid kan have dit barn tæt på dig. Et stativ er samtidig nemt at pakke sammen, og kan derfor også med fordel tages med på tur.

Den helt store fordel med et stativ til slyngevugge, sammenlignet med andre fastgørelsesanordninger som karmbeslag og loftophæng, er at et stativ giver mulighed for, at du kan have din slyngevugge og dit barn med udenfor.

Nature Sway har designet og produceret deres egne stativer, som vil passe perfekt til deres slyngevugge. Kunne du derfor godt tænke dig et stativ til slyngevugge, og bruger du en Nature Sway slyngevugge til dit barn, så bør du helt sikkert se nærmere på Nature Sway’s egne stativer til slyngevugger.

Du kan få et Nature Sway stativ til slyngevugge i et flot og klassisk udtryk af træ, samt et mere moderne udtryk i sandfarve. Hvad enten du er til, så bør du med et stativ til slyngevugge fra Nature Sway, finde et stativ der passer til dig.

Vi anbefaler et myggenet til udendørs brug

Har du planer om at benytte dig af din slyngevugge udendørs, eksempelvis i kombination med et stativ til slyngevugge, så anbefaler vi at du også overvejer et myggenet til din slyngevugge.

Fordelene ved et myggenet til slyngevugge siger næsten sig selv, da et myggenet vil forhindre myg og andre insekter i at stikke og bide dit barn. Et myggenet vil være særligt fordelagtigt i de tilfælde, hvor dit barn kan have allergiske reaktioner.

Et myggenet fra Nature Sway er designet og produceret i bomuldsgaze med satinkant. Kan med fordel også benyttes til barnevognen eller klapvognen, eller til andre steder hvor dit barn sover eller slapper af.

Se mere om mulighederne med en Nature Sway slyngevugge