Tips til intimitet mellem nybagte forældre

Er du nybagt forælder og leder efter måder at genoplive dit sexliv på? Hvis ja, så er du kommet til det rette sted.

 

Når du er ny forælder, kan det føles uopnåeligt at have et tilfredsstillende sexliv. Og med et lille barn til stede kan det være en stor udfordring at finde tid eller energi til at opretholde dit sexliv med din ægtefælle, og du kan føle det som om dit tidligere sexliv aldrig vil vende tilbage.

 

Du skal vide, at du ikke er alene, og at mange andre nye forældre har været igennem den samme fase. Her er nogle tips til, hvordan du kan opretholde intimiteten som nye forældre. Du kan også se mere på https://privateplay.dk.

Tænk ikke for meget på privatlivets fred

Nogle nye forældre føler ofte, at det at have sex med en baby i nærheden er et indgreb i deres privatliv, og at det kan forstyrre eller ‘skade’ dit barn. Derfor forsøger de at undgå sex helt og holdent, når babyen er vågen.

 

Denne opfattelse er imidlertid forkert, da babyers evne til at ræsonnere, ikke er nok til at tyde hvad der foregår. Du skal dog vide, at dette ikke altid vil være tilfældet, da babyer bliver bedre til at forstå, efterhånden som de bliver ældre.

Find måder at ophidse hinanden seksuelt på

En simpel nakke- eller rygmassage, kys eller kram efter en stresset dag kan formidle kærlighed og omsorg, hvilket igen fremmer en mere lydhør intimitet mellem dig og din partner.

Udnyt dit barns lur til at genoplive jeres sexliv

At være nye forældre kan virkelig bruge din tid og energi op, så du ikke engang finder tid til at være sammen med din seksuelle partner. Men nyfødte børn elsker deres lur, og det vil være en perfekt mulighed for dig og din partner til at genoplive jeres sexliv.